Over TECA+
Voor alle bouw- of verbouw wensen die kwalitatief hoogwaardig en efficiënt op papier moeten komen, kunt u bij TECA+ terecht.
verbouw
266
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-266,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-745

Over TECA+

TECA+ is een gespecialiseerd bureau die al uw bouwkundige zorgen graag uit handen neemt. Onze inlevende professionals helpen particulieren en bedrijven met hun vernieuwende ideeën, vakkennis en expertise.

WAT DOET TECA+?
TECA+ helpt u met uw bouwkundige vraagstuk. Of het nu gaat om het digitaliseren van een analoge tekening, een bouwkundige kostenraming of een compleet ontwerp met een meerjarig innovatief onderhoudsplan. Voor al deze wensen die kwalitatief hoogwaardig en efficiënt op papier moeten komen, kunt u bij TECA+ terecht.
• TECA+ maakt gedetailleerde ontwerpen, digitaliseert tekeningen of maakt 3D visualisaties.
• TECA+ maakt bouwkundige calculaties en onderbouwt de gemaakte keuzes.
• TECA+ zorgt voor de complete werkvoorbereiding.
• TECA+ heeft alle kennis in huis om te innoveren, geld te besparen en te realiseren.

ONDERSCHEIDEND TECA+
TECA+ werkt op een onderscheidende manier door het combineren van functionaliteit met tijdloos design, het gebruik van natuurlijke materialen, onderscheidende kenmerkende details en een oog voor esthetica. TECA+ vertaalt uw identiteit en persoonlijke wensen naar sfeer en materiaalvisualisaties.

WERKWIJZE TECA+
Op basis van uw input tijdens de kennismaking maken wij een persoonlijk plan. Dit vormt de rode draad van het project. U ontvangt vooraf een heldere, vrijblijvende analyse met prijsopgave op basis van uw wensen. TECA+ werkt uw wensen uit tot in detail. In al onze stappen staat duurzaamheid en persoonlijke identiteit voorop.

MAAK KENNIS MET TECA+
Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over TECA+? Vul het contactformulier in. TECA+ neemt binnen 24 uur contact met u op voor een afspraak en een geheel vrijblijvende analyse.

KOM MET ONS IN CONTACT