Verbouwing woonhuis te Riethoven
TECA+ is een gespecialiseerd bureau die al uw bouwkundige zorgen graag uit handen neemt. Onze inlevende professionals helpen particulieren en bedrijven met hun vernieuwende ideeën, vakkennis en expertise.
bouwen, verbouwen, veldhoven, eindhoven, kempen, bouwkundig, calculatie, werkvoorbereiding, kennis, innovatie, lofts, woonhuis, riethoven, vessem, valkenswaard, dommelen, waalre,
259
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-259,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-745

Over dit project

Verbouwing woonhuis te Riethoven

Het verbouwen van een woning is meestal een ingrijpend proces. Waar begin je? Wat komt er allemaal bij kijken? Voor een woning in Riethoven mochten we onze kennis toepassen en hebben we de droom van de inwoners uit laten komen.

Het meedenken tijdens het ontwerp stond in deze opdracht centraal. Het is bijzonder om te zien dat het uiteindelijke resultaat naar de volle verwachting is uitgekomen. Wilt u ook zorgeloos van uw woonhuis een droomhuis maken? Laat TECA+ helpen uw verbouwing te realiseren.

Categorie
Particulier