Verkooptekeningen te Weert
TECA+ is een gespecialiseerd bureau die al uw bouwkundige zorgen graag uit handen neemt. Onze inlevende professionals helpen particulieren en bedrijven met hun vernieuwende ideeën, vakkennis en expertise.
bouwen, verbouwen, veldhoven, eindhoven, kempen, bouwkundig, calculatie, werkvoorbereiding, kennis, innovatie, lofts, woonhuis, riethoven, vessem, valkenswaard, dommelen, waalre,
256
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-256,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-745

Over dit project

Verkooptekeningen woonhuis te Weert

Om een woonhuis sneller te verkopen laat men tegenwoordig verkooptekeningen maken. Een woning verkoopt nu beter als een potentiële koper een duidelijk beeld heeft van de indeling van de woning en de afmetingen van de woning.

Hoe groot zijn de ruimten? Is het mogelijk om ruimten samen te voegen of om de woning uit te breiden? Met een verkoopplattegrond ziet de koper dit allemaal in één oogopslag. Zo heeft TECA+ dit onder andere voor een vrijstaande woning in Weert mogen maken.

Categorie
Particulier