Uitbreiding woonhuis te Vessem
TECA+ is een gespecialiseerd bureau die al uw bouwkundige zorgen graag uit handen neemt. Onze inlevende professionals helpen particulieren en bedrijven met hun vernieuwende ideeën, vakkennis en expertise.
bouwen, verbouwen, veldhoven, eindhoven, kempen, bouwkundig, calculatie, werkvoorbereiding, kennis, innovatie, lofts, woonhuis, riethoven, vessem, valkenswaard, dommelen, waalre,
617
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-617,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-745

Over dit project

Verbouwing woonhuis te Vessem

De opdracht was helder: het woongenot vergroten door een aanbouw en deze van alle gemakken voorzien voor de toekomst. TECA+ is hier direct mee aan de slag gegaan. Samen met de opdrachtgever is ervoor gekozen om de aanbouw te voorzien van een moderne look in contrast met de architectuur van de bestaande woning.

De woning is levensloopbestendig gemaakt door de toevoeging van meerdere ruimtes en een badkamer op de begane grond. De uitbreiding is parallel aan de erfgrens in het verlengde van de bestaande bouw gepositioneerd, waardoor achter de woning een ruime tuin overgebleven is als verlengde van de huidige woonkamer.

Overweegt u ook om uw woonhuis gereed te maken voor de toekomst? TECA+ denkt graag met u mee over de mogelijkheden of helpt u met de uitvoering.

Categorie
Particulier